Ialomita – Bancnote false, descoperite la casieria unei fundatii de intrajutorare si protectie sociala

Cele mai citite

Doua bancnote care pareau a fi false, aflate intr-un fisic de bani au fost descoperite joi, 26 aprilie, de casiera unei fundatii de intrajutorare si protectie sociala din Urziceni.

In urma verificarilor efectuate, politistii sositi la fata locului au stabilit, legat de  cele doua bancnote in cupiura de 100 lei, ca provin din cotizatiile depuse de membrii fundatiei in cursul zilei de 26 aprilie.

In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de fals de moneda, ancheta fiind continuata de cadrele Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Ialomita pentru stabilirea provenientei acesteia.

Bancnotele false au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor.

Ultimele articole

Criză de diabetologi în șase județe din sudul țării

Președintele Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, dr.

Revoluţie în fotbalul românesc: cluburile din Liga I au aprobat un campionat cu doar 14 echipe şi play-off

Reprezentanţii cluburilor din Liga I au fost de acord să schimbe sistemul de joc pentru sezonul competiţional 2015-2016. Astfel, din sezonul care începe anul viitor, Liga I ar urma să aibă doar 14 echipe, care să joace între ele pe parcursul unui sezon normal, după care să se lupte pentru Europa în cadrul unui sistem play-off. Propunerea a fost votată la LPF cu majoritate, doar Ceahlăul, Chiajna şi Botoşani declarându-se împotrivă

Percheziţii în șase judeţe şi în Bucureşti la persoane suspectate de braconaj piscicol

Peste 400 de poliţişti desfăşoară 48 de percheziţii în judeţele Tulcea, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Galaţi şi Constanţa, precum şi în Bucureşti în vederea destructurării unor reţele specializate în braconaj piscicol cu specii protejate, informează Poliţia Română şi Parchetul Înaltei Curţi. În urma percheziţiilor au fost identificate şi ridicate cantităţi semnificative de sturioni, calcani, icre negre şi alte specii de peşti care fac obiectul braconajului piscicol.

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ