Ialomita: Audit la PNL

Data:

Presedintele PNL Ialomita, Ioan Martin
Presedintele PNL Ialomita, Ioan Martin

In perioada 10 noiembrie – 17 noiembrie, un grup de control din partea Autoritatii Electorale Permanente a desfasurat o activitate de audit asupra filialei Ialomita a PNL in temeiul legii 334/2006 privind finantarea partidelor politice.

Reprezentantii AEP au verificat sursele de venit ale partidului si felul in care au fost cheltuite atat in activitatea curenta cat si in cele trei campanii electorale din ultimii doi ani.

„Rezultatele au fost bune, nu avem nici un fel de probleme, cu exceptia unor recomandari pe care Autoritatea le face in mod frecvent cu privire la respectarea acestei legi, tipul de documente pe care trebuie sa le intocmim si respectam pe parcursul exercitarii anului financiar in cadrul filialei judetene”, a afirmat Ioan Martin, presedintele PNL Ialomita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...

La ACSO Viitorul Pantelimon se cresc campioni!

Echipa U15 de la ACSO Viitorul Pantelimon a fost...