Ialomita – Actiune de colectare DEEE in patru localitati

Data:

Locuitorii municipiului Slobozia si cei ai localitatilor Amara, Grivita si Traian vor avea posibilitatea, sambata, sa scape de echipamentele electrice si electronice vechi sau defecte, participand la campania „Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!“, organizata de Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec si Primaria Slobozia.
„Tot ce trebuie sa faca este sa aduca, la unul dintre cele cinci puncte de colectare, Primaria Slobozia, pe platoul din fata magazinului Ialomita, dar si la primariile celorlalte trei localitati, aparatura veche sau defecta. In cazul in care deponentii au obiecte mari, voluminoase, pe care doresc sa le incredinteze centrelor de colectare, acestea pot fi preluate gratuit“, precizeaza Flori Gheorghe, reprezentantul zonal RoRec.
Toti deponentii vor fi inscrisi la o tombola, avand posibilitatea de a intra in posesia unuia dintre cele 20 de premii, constand in frigidere si cuptoare cu microunde.
Potrivit organizatorilor, Asociatia RoRec a derulat, de la mijlocul lunii martie, peste 110 actiuni de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice la nivel national, in parteneriat cu primariile.
De la cei peste 23.000 de deponenti care au participat la aceasta campanie, din 374 de localitati, au fost colectate mai mult de 500 de tone DEEE, care au luat deja calea reciclarii conform standardelor europene de mediu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Ultimele zile din Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition

Ultimele patru zile ale Bucharest Opera Festival – All...

Spectacolul lectură „Citește-mă!” va avea loc pe 17 iunie 2024, la Teatrul PODUL

În perioada mai-iunie s-a desfășurat programul educațional „Citește-mă!” –...

Lacul Negru, un refugiu de liniște în inima județului Buzău

Lacul Negru, situat în județul Buzău, este un exemplu...

În Argeș furtuna a doborât copaci în mai multe localităţi

Mai mulţi arbori au fost doborâţi de vânt joi...