Ialomiţa: Accident rutier la Feteşti

Data:

accident O femeie de 69 de ani din municipiul Feteşti a fost accidentată ieri, 4 februarie, în jurul orei 9 dimineaţa, în timp ce traversa neregulamentar strada Călăraşi din localitate.

Poliţia Municipiului Feteşti a fost sesizată de către o localnică de 21 ani despre faptul că pe strada Călăraşi s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit că în timp ce o femeie de 37 ani din municipiul Feteşti se deplasa la volanul unui autoturism a accidentat un pieton care s-a angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis şi fără să se asigure.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului, o femeie de 69 ani din municipiul Feteşti, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop aparatul Drager indicând o valoare negativă. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...