Ialomita: Accident feroviar

Cele mai citite

In ziua de 5 noiembrie, Postul de Poliţie Transporturi Feroviare Slobozia a fost sesizat despre faptul că un tren de persoane ce se deplasa pe direcţia Slobozia Veche – Urziceni, în timp ce efectua frânarea în vederea opririi în Punctul de oprire CFR Fundata, a lovit un autotren, la trecerea la nivel cu calea ferată a DJ 306 B, ce face legătura între DN2A şi comuna Gheorghe Doja.

În urma cercetărilor efectuate de o echipă formată din poliţişti ai Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Ialomiţa, Serviciului Rutier Ialomiţa şi Postului de Poliţie Gheorghe Doja s-a stabilit că accidentul s-a produs pe fondul neatenţiei conducătorului autotrenului, un bărbat de 54 de ani, din comuna Gheorghe Doja.

Potrivit cercetărilor, conducătorul autotrenului nu a respectat condiţiile de circulaţie pe drumurile publice la trecerile la nivel cu calea ferată, forţând trecerea prin pasajul semnalizat cu indicatoare rutiere „Trecere la nivel cu calea ferată simplă”, “Atenţie la tren” şi “Stop”, întrucât a crezut ca trenul se afla deja staţionat în Punctul de Oprire CFR Fundata.

În urma accidentului nu au rezultat victime omeneşti, producându-se doar avarii la locomotiva trenului ce au impus gararea în Staţia Slobozia-Veche şi avarii minore la autotren.

Circulaţia feroviară a fost afectată, plecarea a două trenuri de persoane fiind anulată, iar circulaţia unui alt tren a fost întârziată cu aproximativ jumătate de oră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Doi soți din Fetești au suferit răni grave, după ce au alunecat zeci de metri pe zăpadă, pe Valea Caraimanului din Bucegi

Un cuplu din Feteşti se afla sâmbătă într-o excursie montană împreună cu fiul lor, când au suferit un accident...

Alte articole din aceasta categorie