Ialomita – 29 de elevi de la Slobozia sustin din nou proba la informatica din cadrul Bacalaureatului

Data:

Un numar de 29 de elevi, dintre care doi de la Colegiul „Mihai Viteazu“ si douazeci si sapte de la Liceul „Al. Ioan Cuza“ din Slobozia, sustin, sambata, din nou, proba la informatica, dupa ce in timpul examenului de Bacalaureat li s-au incurcat subiectele, fiindu-le date cele pentru profilul „stiintele naturii“, cu un grad de dificultate mai scazut.
Potrivit inspectorului general scolar al ISJ Ialomita, Ilie Stavar, din cei 35 de elevi care au primit subiectele gresit, 29 si-au manifestat dorinta de a sustine din nou examenul la aceasta proba.
Reprezentantul Inspectoratului Scolar spune ca vina pentru incurcarea subiectelor apartine informaticianului Centrului de Examinare.
„Informaticianul este vinovat pentru ca, desi i s-a reclamat acest lucru, nu a vrut sa comunice cu presedintele comisiei, spunand ca subiectele date sunt cele corecte. In plus, elevii au semnat foile de examinare, in sala, fara sa reclame vreunul greseala“, a declarat, pentru AGERPRES, inspectorul general scolar.
Ilie Stavar a adaugat ca nu trebuie ca elevii sa aiba temeri cu privire la corectitudinea evaluarii subiectelor, acestea urmand sa fie „corectate cu maxima corectitudine“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...