Haine contrafacute, retinute de vamesii giurgiuveni

Cele mai citite

Peste 1 500 de articole vestimentare contrafacute, retinute la vama Giurgiu
Peste 1 500 de articole vestimentare contrafacute, retinute la vama Giurgiu

Peste 1.500 de obiecte de imbracaminte susceptibile de a fi contrafacute ce urmau sa fie introduse in Romania au fost retinute de politistii de frontiera de la Punctul de Trecere al Frontierei Giurgiu.

„Obiectele de imbracaminte au fost descoperite intr-un automarfar sosit din Turcia, politistii de frontiera identificand in acesta 1.350 de pantaloni de trening, 170 de hanorace si 61 de tricouri de diferite marci”, a declarat purtatorul de cuvant al IJPF Giurgiu, Petre Mateescu.

In urma controlului efectuat de oamenii legii, asupra unui automarfar sosit din Turcia si condus de un cetatean turc, in varsta de 32 de ani, au fost descoperite obiectele de imbracaminte susceptibile de a fi contrafacute, in valoare de 87.510 de lei.

Produsele depistate aveau ca destinatie o societate comerciala din Bucuresti si au fost retinute in vederea expertizarii de catre autoritatea vamala, iar soferul turc este cercetat penal pentru punere in circulatie fara drept de marfuri purtand mentiuni false privind marcile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Misterele morții lui Grigori Rasputin

Grigori Rasputin a fost una dintre cele mai intrigante figuri din istoria Rusiei. Călugăr, mistico-vindecător și confident al familiei...

Alte articole din aceasta categorie