Grupul de Presă SEMNAL, mai puternic în urma crizei

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Bucureşti, 6 mai 2010. Liderul de piaţă al presei scrise locale din sud-estul României, Grupul de Presa SEMNAL, prin toate cele cinci publicaţii ale sale (Semnal de Ilfov şi Giurgiu, Semnal de Ialomiţa şi Călăraşi, Semnal de Dâmboviţa, Semnal de Prahova şi Semnal de Buzău) a decis începerea unui parteneriat pe termen lung de reprezentare pe piaţa publicităţii naţionale.

Regia de vânzări a Grupului de Presă SEMNAL este MIDASMEDIA, regie care are în portofoliu mai mulţi lideri de piaţă ai presei locale, şi căreia i-au fost acordate drepturi de reprezentare şi de vânzare de spaţiu publicitar pe perioada mai 2010 – decembrie 2014.

Alin RADU, proprietarul Grupului de Presă SEMNAL, declara: „La începutul crizei, în noiembrie 2008, noi am mai lansat un ziar, Semnal de Buzău. Acum, spre sfârşit de criză, tragem o linie şi constatăm că am ieşit mai puternici decât la debutul acesteia: în perioada 2009-2010 ne-am implicat cu participaţii majoritare în mai multe posturi TV şi radio din această parte a ţării şi am lansat 22 de site-uri: 8 site-uri de informare pentru judeţele în care suntem prezenţi, 7 site-uri de anunţuri de mică publicitate şi 7 portaluri judeţene. Toate aceste investiţii în radio, Tv şi new media sunt menite a consolida poziţia de piaţă a Grupului de Presă SEMNAL (www.semnal.eu).“

Silviu Ispas, acţionar al MIDASMEDIA: „Grupul de Presă SEMNAL este un fenomen uimitor şi poate greu de înţeles sau chiar de acceptat pentru piaţa de presă locală din România. Cred că pentru acest grup se aplică ceea ce a spus Einstein despre lucrurile imposibile: acestea sunt întotdeauna realizate de cei cărora nu li s-a spus înainte că sunt imposibile. Departe de a urma modelele cunoscute de succes din presa locală, şi pe câteva pieţe cu influenţă masivă a presei de Bucureşti, SEMNAL a reuşit să ridice o construcţie impresionantă, care în ansamblul său îşi merită titulatura de lider al zonei de sud-est şi vorbim despre un grup care continuă să se dezvolte. Este o plăcere să lucrezi cu oameni pentru care criza reprezintă şi o oportunitate de dezvoltare şi care acţionează după toate regulile moderne ale afacerii de media, urmărind o viziune clară“.

Despre Grupul de Presă SEMNAL
Este cel mai inovativ jucător din piaţă de print local din ultimii ani, şi care a lansat produse noi în fiecare an al existenţei sale. A dezvoltat prezentul în paralel cu viitorul, devenind cel mai mare furnizor de conţinut de ştiri locale online din sud-estul României.

Despre MIDASMEDIA
MIDASMEDIA este cea mai tânără regie de publicitate din România şi gestionează în prezent spaţiul publicitar al cotidianelor Ring, Monitorul de Suceava, Monitorul de Vrancea, Obiectiv Vaslui, Informaţia Zilei, Informaţia de Maramureş, Zi de Zi, al săptămânalelor Ziarul de Mureş şi Transilvania Business, al revistei pentru elevi Fitzuik şi al celor 13 ediţii ale ghidului de petrecere a timpului liber Şapte Seri, şi pe cel al revistelor de specialitate editate de Artecno Bucureşti.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi:

Alin RADU
Director General
Grupul de Presă SEMNAL
email:  [email protected]
Cătălin Patachiav
Sales Director
MIDASMEDIA.net
email:
[email protected]

3 COMENTARII

  1. Imi vine sa vomit abundent cand citesc porcariile de mai sus. Voi chiar nu realizati cat de penibili sunteti? Huo mogulilor!!!

  2. Ce sa mai raspundem la un astfel de comentariu? Acestea sunt efectele adverse ale cuplarii scolilor speciale la internet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Ziua de 1 Decembrie sărbătorită altfel la Otopeni

De 1 Decembrie am pornit la pas prin județ, ca să vedem cum sărbătoresc românii Ziua Națională. Sătui de...

Alte articole din aceasta categorie