Grupul austriac Vamed va reabilita spitalul judeţean Dâmboviţa pentru 14 milioane euro

Cele mai citite

Grupul austriac Vamed va realiza lucrări de reabilitare a spitalului judeţean Dâmboviţa în baza unui contract de 58,5 milioane lei (14,1 milioane euro), fără TVA.
Contractul, care prevede reabilitarea spitalului, organizare de şantier, probe tehnologice şi dotări specifice infrastructurii de sănătate, a fost atribuit la 22 aprilie de Consiliul Judeţean Dâmboviţa companiei Vamed.

Câştigătorul a fost selectat în urma unei licitaţii deschise, iar criteriile de atribuire au fost preţul (60%) şi oferta tehnică (40%).
Lucrările pot fi subcontractate în proporţie de 7%.
Proiectul de reabilitare şi modernizare a spitalului este finanţat prin Programul Operaţional Regional, gestionat de Ministerul Dezvoltării.
Vamed a câştigat anul trecut în România contracte de modernizare şi renovare pentru trei spitale, conform informaţiilor prezentate în raportul financiar.
Grupul austriac, specializat în dezvoltarea de proiecte în domeniul infrastructurii de sănătate, a avut încasări de peste 700 milioane euro în 2010.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img