Grupare infracţională destructurată de poliţiştii ilfoveni

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Poliţiştii ilfoveni au reuşit destructurarea unei grupări specializate în furturi din locuinţe şi societăţi comerciale.
Potrivit IPJ Ilfov, la începutul acestei săptămâni, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov şi Poliţiei oraşului Otopeni au efectuat mai multe percheziţii domiciliare, în vederea depistării unor bunuri provenite din infracţiuni de furt din locuinţă şi societăţi comerciale.
Cu această ocazie, au fost depistate materiale de construcţii, centrale termice, plite electrice, obiecte de mobilier, uşi de interior şi alte bunuri, toate în valoare de aproximativ 35.000 lei.
În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că bunurile au fost sustrase în perioada noiembrie 2009 – aprilie 2010, din locuinţe în construcţie şi şantiere, aflate în localităţile Tunari şi Baloteşti.
Cei zece suspecţi au vârste cuprinse între 19 şi 33 de ani şi provin din localităţile Tunari şi Ştefăneştii de Jos.
Cu ocazia percheziţiei efectuate la unul dintre aceştia poliţiştii au depistat 40 proiectile nedetonate, de calibru 75, care au fost ridicate de către reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, în vederea continuării cercetărilor. Acesta va fi cercetat şi pentru nerespectarea regimului materialelor explozive.
Pentru cei zece suspecţi, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar astăzi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea şi Judecătoriei Buftea cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
(Sursa: AGERPRES)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Varadero, plaja fără sfârșit

Varadero este una dintre cele mai faimoase plaje din lume, situată în provincia Matanzas din Cuba. Acesta este un...

Alte articole din aceasta categorie