Grav accident de circulaţia într-o intersecţie din municipiul Slatina

Cele mai citite

Astăzi, 3 noiembrie, un accident grav de circulaţia a avut loc  într-o intersecţie din municipiul Slatina. În accident au fost rănite cinci persoane care se aflau în două autoturisme.
Accidentul s-a produs la intersecţia străzilor Primăverii şi Crişan. Dintre cele cinci persoane, patru au fost transportate la spital iar un bărbat de 65 ani a avut nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare.

„Pompierii Detaşamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD şi o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare, au intervenit, în municipiul Slatina, la intersecţia străzilor Primăverii şi Crişan, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier. În sprijinul pompierilor au acţionat şi două echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt. În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau cinci persoane. În urma evenimentului unul dintre pasageri a rămas încarcerat.

Pompierii au acţionat pentru extragerea victimei încarcerate, concomitent cu acordarea îngrijirilor medicale şi asigurarea măsurilor de prevenire a situaţiilor de urgenţă. Bărbatul, în vârstă de 65 de ani, din localitatea Criva, a fost preluat de echipajul SMURD, conştient, stabil hemodinamic şi respirator, cu suspiciune de fractură de claviculă. Pacientul a fost transportat la UPU Slatina“, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.
Tot la UPU Slatina au ajuns alte trei persoane, aflate în celălalt autoturism implicat în accident. Şoferul, în vârstă de 65 de ani, din municipiul Motru, conştient, cu traumatism cranio-cerebral, pasagera din dreapta – faţă, în vârstă de 64 de ani, din aceeaşi localitate, cu traumatism toracic şi pasagera aflată pe bancheta din spate, în vârstă de 37 de ani, din Bucureşti, cu fractură la membrul inferior, stâng, a mai transmis reprezentantul ISU Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img