Gradina Zoologica sărbătoreşte 30 de ani de existenta

Grădina Zoologică din Brăila, una dintre cele mai frumoase din ţară, după cum stă scris în cartea de oaspeţi a parcului zoo brăilean, sărbătoreşte 30 de ani de existenţă, prin oferirea de gratuitate copiilor care vor să viziteze parcul în perioada 22-24 iunie.

lei

Conducerea Administraţiei Pieţelor, care are în grijă Grădina Zoologică, a pregătit cu această ocazie acţiunea intitulată ‘Zilele Grădinii Zoo’ la Brăila, ocazie cu care vizitatorii pot petrece clipe de neuitat alături de sărbătoriţii parcului, ursul Stelică, leul Petrică, tigrul Alf, maimuţa Cici, poneiul Floricel şi renul Rudolf, care vor beneficia de torturi aniversare.

‘Formaţia de muzică şi dansuri Steluţe Dunărene va susţine spectacole în toate cele trei zile aniversare şi va cânta, în premieră Imnul Zoo, o melodie care ar putea deveni hitul verii şi al vacanţei. Mesajul pe care vrem să-l transmitem copiilor, de ce nu şi adulţilor, este următorul: Iubiţi animalele şi învăţaţi să le fiţi prieteni!’, după cum a subliniat directorul Administraţiei Pieţelor, Costel Bălan.

Copiii vor avea posibilitatea să participe şi la concursuri de pictat pe faţă, karaoke, desene pe asfalt şi cultură generală.

Grădina Zoologică din Brăila a fost înfiinţată în 1983, este situată în partea de sud a oraşului, pe Şoseaua de Centură şi se întinde pe o suprafaţă de 4,6 hectare, din care pe 1,9 hectare sunt construite amplasamentele animalelor.

Parcul zoo numără 49 de specii cu 325 de exemplare de animale, din care 29 de specii de mamifere şi 17 specii de păsări.

AGERPRES

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
9 years ago

[…] Gradina Zoologica sărbătoreşte 30 de ani de existenta (0) […]