Giurgiuvenii depun plangeri asupra actelor aditionale emise de catre banci

Data:

Oameni in fata ghiseului bancar   sursa foto/ stiri.rol.ro
Oameni in fata ghiseului bancar sursa foto/ stiri.rol.ro

Nemultumiti de actul aditional pe care trebuie sa-l semneze, mai multi debitori au depus sesizari la Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor.

Oamenii spun fie ca nu au primit actul aditional, fie nu l-au semnat.

„Termenul acordat creditorilor pentru alinierea contractelor s-a incheiat. Obligatia de notificare a fost in sarcina exclusiva a creditorului, acesta trebuind sa demonstreze ca a depus toate diligentele pentru a informa clientii. Din acest moment se vor aplica sanctiuni creditorilor care nu pot face dovada ca au trimis consumatorilor actele aditionale“, este specificat intr-un comunicat al CJPC Giurgiu.

Reprezentantii bancilor spun ca oamenii nu sunt obligati sa semneze actul aditional propus de catre banca, dar sunt sfatuiti sa conteste documentul inainte ca banca sa reactioneze.

Reclamatiile giurgiuvenilor care ne-au cerut ajutorul au fost inregistrate, sunt cercetate si, pe masura ce se obtin toate informatiile, vor fi date si solutiile“, precizeaza reprezentantii CJPC.

 Andreea Chicus

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...