Giurgiuvean cercetat pentru incendierea a doua case

Cele mai citite

Doua case au fost incendiate de un tanar care a consumat alcool
Doua case au fost incendiate de un tanar care a consumat alcool

Politistii din orasul Bolintin Vale si agentii Postului Comunal Crevedia Mare au identificat un suspect de provocarea intentionata a doua incendii la locuintele unor persoane din satul Priboiu, comuna Crevedia Mare, judetul Giurgiu.

Din cercetarile efectuate de politisti a rezultat ca un tanar de 24 de ani, din satul Priboiu, comuna Crevedia Mare, judetul Giurgiu, fara ocupatie, fara antecedente penale, a provocat incendii la anexele a doua locuinte, prejudiciile ridicandu-se la valoarea de 10 000 lei si respectiv 5 000 lei.

Suspectul a motivat fapta prin aceea ca, aflandu-se sub influenta alcoolului si-a amintit ca in urma cu doua saptamani se cercetase cu proprietarii locuintelor si a dorit sa se razbune. Incendiile au fost stinse pompieri si cetateni din localitate.

Cel in cauza a fost retinut pe baza de ordonanta pentru comiterea infractiunii de distrugere si va fi prezentat magistratilor Judecatoriei Bolintin-Vale cu propunere de arestare preventiva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie