GIURGIU: ZECE CISMELE VOR FI AMPLASATE IN MUNICIPIU

Cele mai citite

Gelu Brebenel
Gelu Brebenel
Giurgiuvean. Jurnalist din 1993. Am lucrat în presa scrisă, la radio Giurgiu şi Televiziunea Giurgiu, acum Valahia Tv. Membru al UZP din 1996. Coautor a două volume istorice şi autor al unui volum de interviuri.
  • si tu poţi hotara unde pot fi amplasate

Primaria Municipiului Giurgiu impreuna cu S.C. Apa Service S.A. si S.C. Administraţia Domeniului Public si Privat S.A. urmeaza sa amplaseze in zonele cele mai aglomerate ale orasului un numar de zece cismele.

Municipalitatea face apel la toate mijloacele de informare in masa locale,  sa o sprijine in consultarea populaţiei cu privire la locurile cele mai potrivite pentru amplasarea acestor cismele. In acest sens, propune ca pe site-urile tuturor publicaţiilor si posturilor de televiziune din Giurgiu, intre 2 si 20 iulie sa fie create facilitaţi de inregistrare a opiniilor cetaţenilor, urmând ca rezultatele sondajului public sa fie preluate de Primarie pâna cel târziu pe 24 iulie.

De principiu, administraţia locala are in vedere zona Pieţei Centrale, parcurile, aleea pietonala Mircea cel Batran, zona Sanitas, dar amplasamentele definitive vor fi stabilite numai dupa analizarea propunerilor venite din partea locuitorilor municipiului.

Cetaţenii sunt invitaţi sa isi exprime opiniile si direct la sediul Primariei, la compartimentul Relaţii cu Publicul (intrarea din B-dul Bucuresti), precum si la „telefonul cetaţeanului” la numarul 0246 216 174.

Ultimele articole

Gabriel Bădălău, fiul fostului baron PSD de Giurgiu Niculae Bădălău, plasat sub control judiciar de DNA

Gabriel Bădălău, fiul lui Niculae Bădălău, fost lider PSD în Giurgiu și vicepreședinte al Curții de Conturi, a fost...

29 de percheziţii în Bucureşti şi în trei judeţe într-un dosar de trafic de tutun

Oamenii legii au făcut joi dimineaţă 29 de percheziţii în Capitală şi în judeţele Ilfov, Călăraşi şi Giurgiu, în care sunt vizate persoane acuzate de trafic cu tutun, 20 de tone în total, potrivit poliţiştilor. Prejudiciul depăşeşte un milion de euro. „Poliţiştii de investigarea fraudelor din Ilfov efectuează 29 de percheziţii la persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi deţinere de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

Cod portocaliu de inundaţii pe Dunăre, de joi dimineaţă până pe 3 iunie

Dunărea va fi sub avertizare de cod portocaliu de inundaţii, de joi dimineaţă până pe 1 iunie, pe sectorul aval Calafat – Zimnicea, şi respectiv până pe 3 iunie, pe sectorul aval Călăraşi, avertizarea vizând nouă judeţe, potrivit Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărirea Apelor (INHGA). Avertizarea de cod portocaliu este valabilă în intervalul 29.05.2014 ora 06.00 – 01.06.2014 ora 06.00 pe sectorul aval Calafat – Zimnicea (judeţele Dolj, Olt şi Teleorman) şi în intervalul 29.05.2014 ora 06.00 – 03.06.2014 ora 18.00 pe sectorul aval Călăraşi (judeţele Călăraşi, Constanţa, Ialomiţa, Brăila, Tulcea şi Galaţi).

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ