GIURGIU: Zece ani de inchisoare pentru baiatul cel mic al interlopului Butoane

Cele mai citite

Gelu Brebenel
Gelu Brebenel
Giurgiuvean. Jurnalist din 1993. Am lucrat în presa scrisă, la radio Giurgiu şi Televiziunea Giurgiu, acum Valahia Tv. Membru al UZP din 1996. Coautor a două volume istorice şi autor al unui volum de interviuri.

            Procurorii DIICOT l-au trimis in judecata pe fiul cel mic al lui Octavian Grecu, zis Butoane, pentru ca obliga la prostitutie doua fete, de 14 si 15 ani, originare din satele din Giurgiu. Interlopul le forta pe fete sa se drogheze, potrivit Evenimentul Zilei.

                                Fiul adoptiv al liderului clanului Butoane, Dan Grecu, a fost condamnat de Tribunalul Giurgiu la zece ani de inchisoare. Doi complici ai acestuia, Gabriel Catalin si Florentina Mandrut, care erau minori cand au facut faptele, au primit pedepse de patru si trei ani de inchisoare. Cele doua fete care au fost obligate sa se drogheze si sa se prostitueze au primit despagubiri de 5.000 de lei fiecare. Decizia nu este definitiva.

Mai multe fete care au fost obligate de interlopi sa se prostitueze au acceptat sa dea declaratii de martor cu identitate protejata in fata procurorilor DIICOT. Trei membrii ai gruparii au racolat o fata din comuna Fratesti, judetul Giurgiu, prin intermediul unei colege de liceu a acesteia. Fata a fost violata intr-o garsoniera dintr-un cartier famat al orasului Giurgiu. Una din martorele cu identitate protejata a povestit ca cei trei au fortat-o sa faca sex cu clientii gasiti de interlopi, contra unor sume intre 50 si 70 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie