Giurgiu – Un cămătar din Clejani a fost prins în flagrant încercând să mituiască un poliţist

camatar prins incercand sa mituiasca un politistUn bărbat din localitatea Clejani, cercetat într-un dosar pentru fapte de şantaj şi cămătărie, este cercetat acum şi pentru dare de mită după ce a fost prins în flagrant de poliţişti în timp ce oferea suma de trei sute de lei unui agent de poliţie din comună pentru a nu efectua cercetări în dosarul său.
Agentul de poliţie din Clejani a anunţat autorităţile că i s-a oferit mită.
„Ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generală Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Giurgiu au pus la punct un flagrant şi l-au prins pe cămătar, în timp ce oferea suma de trei sute de lei poliţistului din cadrul Postului de Poliţie Rurală Clejani pentru a nu efectua cercetări într-un dosar în legătură cu fapte de şantaj şi cămătărie, în care acesta avea calitatea de făptuitor“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cristian Şuţă.
Suspectul a fost reţinut iar Tribunalul Giurgiu a dispus faţă de acesta măsura arestării preventive pentru o perioadă de 29 de zile, pentru comiterea infracţiunii de dare de mită.
Acţiunea ofiţerilor DGA a fost sprijinită de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Giurgiu şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale din IPJ Giurgiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.