Giurgiu: Traficul a revenit la normal pe Podul Prieteniei, după ce partea bulgară a încheiat lucrările de reparaţii în zonă

Data:

Circulaţia rutieră pe Podul Prieteniei, care face legătura între oraşele Giurgiu şi Ruse, Bulgaria, a revenit la normal începând de vineri şi se desfăşoară pe două benzi de circulaţie.

”Traficul rutier pe Podul Giurgiu-Ruse se desfăşoară din nou normal, după ce timp de şapte săptămâni circulaţia a fost efectuată pe o singură bandă din cauza unor lucrări de reabilitare efectuate de partea bulgară”, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, Petre Mateescu.

Traficul rutier pe Podul Prieteniei s-a desfăşurat pe o singură bandă de circulaţie, timp de şase săptămâni, partea bulgară executând lucrări de reparaţii pe Podul Giurgiu-Ruse care traversează fluviul Dunărea. AGERPRES

Gelu Brebenel
Gelu Brebenel
Giurgiuvean. Jurnalist din 1993. Am lucrat în presa scrisă, la radio Giurgiu şi Televiziunea Giurgiu, acum Valahia Tv. Membru al UZP din 1996. Coautor a două volume istorice şi autor al unui volum de interviuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Ultimele zile din Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition

Ultimele patru zile ale Bucharest Opera Festival – All...

Spectacolul lectură „Citește-mă!” va avea loc pe 17 iunie 2024, la Teatrul PODUL

În perioada mai-iunie s-a desfășurat programul educațional „Citește-mă!” –...

Lacul Negru, un refugiu de liniște în inima județului Buzău

Lacul Negru, situat în județul Buzău, este un exemplu...

În Argeș furtuna a doborât copaci în mai multe localităţi

Mai mulţi arbori au fost doborâţi de vânt joi...