Giurgiu: Teatrul Valah s-ar putea numi Tudor Vianu

Data:

Teatrul Valah ar putea purta numele de Tudor Vianu
Teatrul Valah ar putea purta numele de Tudor Vianu

Conducerea Teatrului Valah Giurgiu a solicitat schimbarea denumirii institutiei de cultura in Teatrul ”Tudor Vianu”, iar municipalitatea se declara de acord cu schimbarea denumirii Teatrului din municipiul Giurgiu.

”Conducerea Teatrului Valah ne-a transmis o solicitare privind schimbarea actualei denumiri in Teatrul “Tudor Vianu”, fiind o institutie de interes judetean amplasata pe teritoriul municipiului Giurgiu. Fiind vorba de o denumire cu anvergura la nivel national si de faptul ca Tudor Vianu a avut legaturi strânse cu municipiul Giurgiu, municipalitatea nu are nicio retinere de a da avizul in acest sens”, a declarat, marti secretarul Primariei municipiului Giurgiu, Petre Rosu.

De asemenea, el spune ca teatrul din municipiu a mai solicitat si anul trecut schimbarea denumirii, dar Comisia Judeteana pentru atribuirea de denumiri nu a fost de acord cu acest lucru pentru ca pe teritoriul municipiului mai exista si un liceu care poarta numele lui Tudor Vianu.

De aceasta data, autoritatile locale ar putea fi de acord cu schimbarea denumirii teatrului si astfel Teatrul Valah va deveni in scurt timp Teatrul ”Tudor Vianu” din municipiu, informeaza Agerpres.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

La Bohème cu Opera Naţională Română din Iaşi pe operei bucureştene la Bucharest Opera Festival

Opera Națională Română Iași prezintă marți, 11 iunie, ora...

Se conturează un proiect vital pentru sănătatea publică, Centura Verde București-Ilfov

Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet, alături de...

S-a deschis Aurora Retail Park Giurgiu

Cometex, dezvoltatorul de parcuri comerciale, a inaugurat Aurora Retail...

Peste 9.000 de fermieri din Olt așteaptă ajutorul de 1.500 euro pe hectar

În județul Olt, aproape 9.300 de agricultori s-au înregistrat...