Giurgiu – Teatrul „T. Vianu“ pregateste al doilea spectacol cu papusi din istoria sa

Cele mai citite

Teatrul „Tudor Vianu“ din Giurgiu pregateste al doilea spectacol de teatru de papusi pentru copii semnat de regizorul romano-bulgar Nicolau Perveli Vili.
„Nicolau Perveli Vili este regizor de origine din Bulgaria si a terminat facultatea de teatru in Romania, la clasa Catalinei Buzoianu. El a mai pregatit pana acum un spectacol de teatru de papusi la Giurgiu, dar pentru ca acesta se joaca cu sala plina de mai multe luni de zile, ne-am gandit sa largim oferta pentru cei mici si sa pregatim cel de-al doilea spectacol de teatru de papusi din istoria teatrului giurgiuvean“, a declarat luni, in cadrul unei conferinte de presa, directorul Teatrului ‘Tudor Vianu’ din Giurgiu, Mircea M. Ionescu.
Primul spectacol de teatru de papusi pentru copii a fost „Praslea cel voinic si merele de aur“ iar acum echipa Teatrului Valah a inceput repetitiile la „Capra cu trei iezi“.
Spectacolul va fi prezentat in premiera la Giurgiu la inceputul lunii mai iar la finalul aceleiasi luni va fi prezentat la Festivalul de Teatru de Papusi de la Targoviste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Vlado Taneski – jurnalistul ucigaș care a șocat Macedonia

Cazurile de jurnaliști implicați în infracțiuni violente sunt rare și, de obicei, atrag atenția și stârnesc interesul publicului. Un...

Alte articole din aceasta categorie