Giurgiu: Sute de tiruri aşteaptă în continuare controlul la frontieră

Data:

  Poliţiştii de la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse, Bulgaria, au suplimentat personalul la frontieră pentru fluidizarea traficului maşinilor de tonaj greu la frontieră, dar în continuare sunt sute de tiruri în aşteptare.

‘Dacă în urmă cu două zile au tranzitat frontiera aproximativ patru sute de tiruri, în ultimele 24 de ore am intensificat activitatea în punctul de frontieră prin suplimentarea personalului şi am ajuns la aproximativ o mie de tiruri care au tranzitat frontiera şi pe sensul de intrare şi de ieşire din ţară’, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, Mihaela Simion.

Ea spune că aceste cozi la frontieră se înregistrează ca urmare a deblocării traficului pe principalele artere de circulaţie care au fost afectate de zăpadă şi susţine că nu este vorba de niciun control suplimentar în frontieră, ci doar de verificări de rutină specifice controlului la frontieră, iar şoferii de tir au înţeles acest aspect şi s-a colaborat foarte bine cu aceştia.

În acest moment, conducerea ITPF Giurgiu estimează că mai aşteaptă tranzitarea frontierei Giurgiu-Ruse un număr de aproximativ opt sute de tiruri, iar traficul va fi fluidizat în următoarele 24 de ore.

Gelu Brebenel
Gelu Brebenel
Giurgiuvean. Jurnalist din 1993. Am lucrat în presa scrisă, la radio Giurgiu şi Televiziunea Giurgiu, acum Valahia Tv. Membru al UZP din 1996. Coautor a două volume istorice şi autor al unui volum de interviuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

La Bohème cu Opera Naţională Română din Iaşi pe operei bucureştene la Bucharest Opera Festival

Opera Națională Română Iași prezintă marți, 11 iunie, ora...

Se conturează un proiect vital pentru sănătatea publică, Centura Verde București-Ilfov

Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet, alături de...

S-a deschis Aurora Retail Park Giurgiu

Cometex, dezvoltatorul de parcuri comerciale, a inaugurat Aurora Retail...

Peste 9.000 de fermieri din Olt așteaptă ajutorul de 1.500 euro pe hectar

În județul Olt, aproape 9.300 de agricultori s-au înregistrat...