Giurgiu- Strada Gării: Lucrările sunt întârziate

Cele mai citite

Gelu Brebenel
Gelu Brebenel
Giurgiuvean. Jurnalist din 1993. Am lucrat în presa scrisă, la radio Giurgiu şi Televiziunea Giurgiu, acum Valahia Tv. Membru al UZP din 1996. Coautor a două volume istorice şi autor al unui volum de interviuri.

Primarul Lucian Iliescu este de părere că lucrările de refacere a reţelor de canalizare, urmate de branşarea individuală a consumatorilor de pe strada Gării sunt întârzite.

„Nu peste tot suntem în grafic cu lucrările de investiţii iar strada Gării ne crează probleme . Ritmul este slab iar lucrătorii de la Apa Service nu sunt dintre cei mai profesionişti, chiar dacă au scuza că se lucrează greu, pe spaţii mici. Nu sunt de acord ca oraşul să fie plin de gropi iar cetăţenii să aibă de suferit de pe urma acestor lucrări”- a arătat edilul şef.

Din proiectul cu finanţare europeană de peste aproximativ 72 milioane euro, care cuprinde trei localităţi ale judeţului, printre care prim beneficiar este municipiul Giurgiu, în reşedinţa de judeţ s-a lucrat nici 10%,  fiind de evitat ca lucrările complexe de construire şi modernizare a reţelelor de canalizare să depăşească termenul- anul 2013.

Gelu  BREBENEL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Vlado Taneski – jurnalistul ucigaș care a șocat Macedonia

Cazurile de jurnaliști implicați în infracțiuni violente sunt rare și, de obicei, atrag atenția și stârnesc interesul publicului. Un...

Alte articole din aceasta categorie