Giurgiu – Specialişti în agricultură din Republica Moldova, în vizită la ferma agrozootehnică de la Adunaţii Copăceni

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

O delegaţie de specialişti în agricultură din Republica Moldova condusă de reprezentantul Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare din Republica Moldova, Ştefan Chitoroagă, a vizitat miercuri, 5 mai, ferma agrozootehnică şi s-a întâlnit cu reprezentanţi ai Asociaţiei de Udători din localitatea Adunaţii Copăceni, din judeţul Giurgiu.
Delegaţia din Moldova a fost însoţită la Giurgiu de reprezentanţi ai Ministerului Agriculturii din România şi au fost întâmpinaţi în judeţ de subprefectul judeţului Giurgiu, Robert Cristoi, şeful Direcţiei Agricole şi de Dezvoltare Rurală Giurgiu, Petra Ochişor, fermieri şi specialişti agricoli.
Oaspeţii au vizitat ferma zootehnică a societăţii comerciale Tnuva, livada de meri, peri şi cireşi din localitatea Adunaţii Copăceni şi au discutat cu reprezentanţi ai Asociaţiei de Udători din zonă care au realizat un sistem propriu de irigaţii din bazinul râului Argeş.
„Suntem încântaţi de realizarea în acelaşi perimetru a unei ferme vegetale, zootehnice şi cu posibilitatea asigurării de irigaţii şi am dori ca şi noi să realizăm astfel de ferme, să reuşim să atragem investitori şi să realizăm proiecte de dezvoltare agricolă“, a declarat Ştefan Chitoroagă.
Delegaţia de specialişti în agricultură din Moldova a continuat miercuri vizita de lucru la societatea Agrostar din judeţul Teleorman. Pe tot parcursul vizitei, delegaţia din Moldova a fost însoţită de reprezentanţi ai Ministerului Agriculturii. (Sursa: AGERPRES)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Varadero, plaja fără sfârșit

Varadero este una dintre cele mai faimoase plaje din lume, situată în provincia Matanzas din Cuba. Acesta este un...

Alte articole din aceasta categorie