GIURGIU: Sondaj de opinie- USL conduce detasat

Cele mai citite

Gelu Brebenel
Gelu Brebenel
Giurgiuvean. Jurnalist din 1993. Am lucrat în presa scrisă, la radio Giurgiu şi Televiziunea Giurgiu, acum Valahia Tv. Membru al UZP din 1996. Coautor a două volume istorice şi autor al unui volum de interviuri.

USL Giurgiu a realizat, in perioada 27 – 29 noiembrie,  un sondaj de opinie  cu privire la intentia de vot a locuitorilor din municipiul Giurgiu.

Sondajul a fost realizat pe un esantion de 1.200 de persoane, marja de eroare fiind de plus/minus 5%. Vice-presedintele PSD Giurgiu, Dumitru Beianu a specificat clar ca sondajul a fost realizat cu voluntari ai USL, iniţiatorii primind consultanta din partea unui institut de specialitate, institut de nivel regional, care a asistat ;i la interpretarea rezultatelor.

Potrivit datelor puse la dispozitia presei de către vicepresedintele PSD,  pentru functia de deputat pe colegiul I, Nicolae Florian conduce detasat cu 74,47%, urmat de Razvan Cuc (PP-DD) – 17,20% si Cristian Teodor (ARD) – 8,33%.

Pentru Senat, colegiul I, conform aceluias sondaj, Niculae Badalau ar obţine 72,02 din preferinţele alegătorilor, urmat de Ciobanu George (PP-DD) – cu 18,76% si Mihai Neagu (ARD) cu 9,22%.

In ce priveste votul politic, potrivit sondajului realizat de USL, procentajele se mentin cam la aceleasi valori: USL – 71,01%, PP-DD – 19,84% si ARD – 9,14%.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Polițiștii din Măgurele au reușit să destructureze o grupare infracțională specializată în furturi din societăți comerciale și din imobile aflate în construcție

Gruparea infracțională specializată în furturi din societăți comerciale și din imobile aflate în construcție, din orașul Măgurele, a fost...

Alte articole din aceasta categorie