GIURGIU şi drumurile noastre… comunale: 232 de kilometri vor fi modernizaţi

Cele mai citite

Gelu Brebenel
Gelu Brebenel
Giurgiuvean. Jurnalist din 1993. Am lucrat în presa scrisă, la radio Giurgiu şi Televiziunea Giurgiu, acum Valahia Tv. Membru al UZP din 1996. Coautor a două volume istorice şi autor al unui volum de interviuri.

Marin Anton, presedintele PDL Giurgiu,  a prezentat recent,  în cadrul unei conferinte de presă, lista cu localităţile ce au depus studiile de fezabilitate si care vor intra in programul de modernizare a drumurilor comunale si de interes comunal.
“Primarii din judeţul Giurgiu,  care au depus documentatia necesară, au intrat deja în prima faza a programului guvernamental. Pe lângă cei 70 de milioane de euro alocaţi pentru modernizarea a 232 de km de drumuri, alţi 55 de milioane de euro vor fi investiti în canalizări şi reţele de apă.”
Antoon a mai spus că nu toate localităţile au depus proiecte pentru finanţare, dar că încă nu este timpul pierdut. El a  mai precizat că în maximum 60 de zile, vor putea începe lucrările la pentru modernizarea drumurilor, localităţile care vor beneficia de fonduri fiind următoarele:
Comana, Ghimpati ( fiecare cu 38 km), Bolintin Deal (25 km), Valea Dragului (10 km), Roata de Jos (17 km), Floreşti- Stoeneşti (25 km), Colibaşi (7 km), Izvoarele (4 km), Grădinari (7 km), Mihăilesti (16 km), Vărăţti (10 km), Oinacu (10 km), Bucşani (5 km), Greaca (10 km), Buturugeni( 5 km).

Gelu Brebenel

Ultimele articole

Angajații TESA de la Spitalul Județean de Urgență Buzău continuă acțiunile de PROTEST!

În intervalul orar cuprins între 10:00 și 12:00, protestul angajaților TESA din cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău a...

Primarul comunei Bălăceanu a semnat contractul de finanțare pentru modernizarea rețelei de apă a localității

Primarul Gică Geangoş anunță cu entuziasm că, odată cu obținerea finanțării necesare, proiectul din comuna Bălăceanu pentru modernizarea sistemului...

ANM: Zona montană a județului Buzău – sub COD PORTOCALIU de viscol

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare de importanță ridicată, de tip Cod portocaliu, pentru fenomenele meteorologice...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ