Giurgiu – Serviciile administrative din judet, eficientizate cu fonduri europene

Data:

Peste doua sute de functionari publici din cadrul Consiliului Judetean Giurgiu si de la Prefectura au participat in ultimul an la un program de eficientizare a serviciilor administrative finantat din fonduri europene.
„Management Eficient al Serviciilor Administrative in judetul Giurgiu este primul proiect de acest fel initiat de Consiliul Judetean Giurgiu in parteneriat cu Prefectura Giurgiu, finantat din fonduri structurale si mai dorim sa realizam doua proiecte in acest domeniu pana la finalul anului“, a declarat joi, 25 februarie, la conferinta de presa organizata cu ocazia finalizarii proiectului, managerul de proiect, Monalisa Jureschi.
Pe parcursul celor 12 luni de desfasurare a proiectului au participat la programe de instruire un numar de o suta de functionari publici, alte 50 de persoane au participat la conferinte interactive, 16 persoane au participat la schimburi de buna practica si la seminarii, iar 40 de persoane au participat la conferinte de presa.
Tot in cadrul acestui proiect au fost achizitionate si piese de mobilier si echipamente IT. Proiectul a avut o valoare de 486.224 de lei, din care 413.290 de lei valoare eligibila nerambursabila din Fondul Social European, 62.917 lei valoare eligibila nerambursabila din bugetul de stat al Romaniei si 10.016 lei cofinantare a Consiliului Judetean Giurgiu. (Sursa: AGERPRES)

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Abonamente early-bird la Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition din 12 aprilie

Opera Națională București anunță lansarea campaniei de vânzare a...

Ursul din pădurea Ciolpani a fost văzut din nou

Ursul care a pus pe jar autoritățile în week-end...

BUCHAREST OPERA FESTIVAL – ALL PUCCINI EDITION, 7-16 iunie 2024, la ONB

Anul centenar puccinian este sărbătorit la Opera Națională București prin cea...

Un adolescent din Călărași dat dispărut a fost găsit de poliție în gara Constanța

În data de 15 aprilie curent, ofițeri din cadrul...