Giurgiu: Se temea de greutatile vietii si a preferat sa moara

Data:

 

Un tanar si-a luat zilele pentru ca viata i s-a parut prea grea
Un tanar si-a luat zilele pentru ca viata i s-a parut prea grea

 

Un tanar in varsta de 17 ani, din municipiul Giurgiu, a fost gasit spanzurat in apartamentul in care locuia impreuna cu mama lui. Tanarul a lasat un bilet de adio, in care spunea ca se temea de greutatile vietii.

“Tanarul a fost gasit spanzurat chiar de mama acestuia care a si anuntat autoritatile prin Serviciul Special de urgenta 112, dupa care a intrat in stare de soc fiind internata la Spitalul Judetean de Urgenta Giurgiu. Asupra lui a fost gasit un bilet de adio din care reiesea o anumita temere fata de viata si incercarile acesteia”, a declarat purtatorul de cuvant a Inspectoratului Judetean de Politie Giurgiu, Mirela Gheta.

Din primele cercetari ale politistilor a reiesit faptul ca nu sunt urme de violenta pe trupul tanarului si nu sunt suspiciuni cu privire la moartea acestuia. In prezent, trupul baiatului se afla la Morga Spitalului judetean de Urgenta Giurgiu pentru necropsie, in urma careia se va stabili cauza exacta a decesului.

Tanarul era elev in clasa a XI-a a Colegiului Ion Maiorescu din municipiul Giurgiu si era cunoscut de catre colegi si cadre didactice ca un copil bun care nu crea probleme, dar cu un caracter introvertit, potrivit Agerpres.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Biblioteca Metropolitană București – Sediul Central “ Mihail Sadoveanu”

Sediul principal, Biblioteca Mihail Sadoveanu, reprezintă unul dintre cele...

Ultimele zile din Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition

Ultimele patru zile ale Bucharest Opera Festival – All...

Spectacolul lectură „Citește-mă!” va avea loc pe 17 iunie 2024, la Teatrul PODUL

În perioada mai-iunie s-a desfășurat programul educațional „Citește-mă!” –...

Lacul Negru, un refugiu de liniște în inima județului Buzău

Lacul Negru, situat în județul Buzău, este un exemplu...