Giurgiu: Se temea de greutatile vietii si a preferat sa moara

Giurgiu: Se temea de greutatile vietii si a preferat sa moara

 

Un tanar si-a luat zilele pentru ca viata i s-a parut prea grea
Un tanar si-a luat zilele pentru ca viata i s-a parut prea grea

 

Un tanar in varsta de 17 ani, din municipiul Giurgiu, a fost gasit spanzurat in apartamentul in care locuia impreuna cu mama lui. Tanarul a lasat un bilet de adio, in care spunea ca se temea de greutatile vietii.

“Tanarul a fost gasit spanzurat chiar de mama acestuia care a si anuntat autoritatile prin Serviciul Special de urgenta 112, dupa care a intrat in stare de soc fiind internata la Spitalul Judetean de Urgenta Giurgiu. Asupra lui a fost gasit un bilet de adio din care reiesea o anumita temere fata de viata si incercarile acesteia”, a declarat purtatorul de cuvant a Inspectoratului Judetean de Politie Giurgiu, Mirela Gheta.

Din primele cercetari ale politistilor a reiesit faptul ca nu sunt urme de violenta pe trupul tanarului si nu sunt suspiciuni cu privire la moartea acestuia. In prezent, trupul baiatului se afla la Morga Spitalului judetean de Urgenta Giurgiu pentru necropsie, in urma careia se va stabili cauza exacta a decesului.

Tanarul era elev in clasa a XI-a a Colegiului Ion Maiorescu din municipiul Giurgiu si era cunoscut de catre colegi si cadre didactice ca un copil bun care nu crea probleme, dar cu un caracter introvertit, potrivit Agerpres.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.