Giurgiu – Sala de sport „Chauncey Hardy“ se vrea la o capacitate mai mare

Cele mai citite

Sala de sport „Chauncey Hardy“, unde se antreneaza si isi disputa meciurile oficiale echipa de basceht CSS Giurgiu, are o capacitate de doar 300 de locuri si ar putea fi extinsa pentru a putea gazdui de la anul circa 2000-2500 de locuri- a declarat recent primarul Lucian Iliescu.

Potrivit primarului, masura este necesara  pentru ca este o cerere crescanda de bilete pentru meciurile pe care echipa de baschet CSS Giurgiu, promovata recent in prima divizie le sustine acasa, dar si pentru caracterului de sala polivalenta, care poate gazdui si alte competitii si evenimente de nivel national.

In vederea acestei extinderi, s-a luat legatura cu proiectantul salii pentru gasirea de solutii, montarea unei noi tribune si a doua mini-peluze.

„Vin foarte multi oameni la baschet iar acest lucru este imbucurator. Chiar astazi vom lua legatura cu un proiectant pentru a mari capacitatea salii. Vrem sa facem tribuna si pe partea cealalta dar si in spatele cosurilor. O sa ne interesam care sunt avizele necesare pentru ca vrem sa fie totul pus la punct. Daca ne-am apuca la vara, in pauza competitionala spre exemplu, in doua-trei luni am fi gata“, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, primarul Lucian Iliescu.

G.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

România va fi prezentă la cea de a 50-a ediţie a Târgului Internaţional de Carte de la Sofia

În perioada 5 - 10 decembrie, România va participa la cea de-a 50-a ediție a Târgului Internațional de Carte...

Alte articole din aceasta categorie