Giurgiu – PSD şi-a desemnat candidaţii care vor fi testaţi în sondaje pentru locale alături de PNL

Cele mai citite

Organizaţia PSD Giurgiu şi-a desemnat, vineri, în urma şedinţei Comitetului executiv judeţean, candidaţii care vor intra în calcul în sondaje pentru alegerile locale, alături de cei ai PNL, a declarat pentru AGERPRES liderul organizaţiei, Adrian Popescu.
Potrivit acestuia, candidaţii care vor intra în sondaje din partea PSD sunt Emil Vucă – pentru preşedinţia Consiliului Judeţean şi Nicolae Barbu – pentru Primăria Giurgiu. Emil Vucă este avocat şi fost procuror-şef adjunct la Parchetul Giurgiu, iar Nicolae Barbu este consilier municipal şi om de afaceri.
În context, Adrian Popescu a dorit să dezmintă unele informaţii de presă conform cărora PSD ar intenţiona să rupă protocolul de alianţă cu PNL.
„Doresc să dezmint orice speculaţii de presă conform cărora PSD ar intenţiona să rupă protocolul de alianţă cu PNL la nivelul judeţului Giurgiu“, a precizat preşedintele PSD Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

S-a activat PLANUL ROȘU de intervenție în județul Olt, în urma unei coliziuni între un autobuz și o autoutilitară

În localitatea Recea, județul Olt, a fost declanșat PLANUL ROȘU de intervenție în urma unui grav accident rutier care...

Alte articole din aceasta categorie