Giurgiu: Prins si retinut de politisti, dupa ce si-a injunghiat concubina si pe mama acesteia

Cele mai citite

Cercetat pentru tentativa de omor deosebit de grav
Cercetat pentru tentativa de omor deosebit de grav

Un barbat in varsta de 25 de ani din judetul Giurgiu a fost prins si retinut de politisti dupa ce si-a injunghiat concubina si pe mama acesteia, punandu-le viata in pericol, apoi a plecat de la locul faptei.

“Din cercetarile si investigatiile efectuate de echipa operativa complexa condusa de procurorul criminalist a rezultat ca in urma unui conflict o femeie de 23 ani, impreuna cu fiica sa in varsta de 4 ani a plecat de la domiciliul concubinului sau, un barat de 25 ani, din comuna Valea-Dragului, judetul Giurgiu si s-a refugiat la locuinta parintilor”, a declarat purtatoarea de cuvant a Inspectoratului Judetean de Politie Giurgiu, Mirela Gheta.

Barbatul parasit s-a deplasat la locuinta parintilor concubinei, solicitandu-i sa revina la domiciliu, iar in momentul in care aceasta a refuzat a aplicat cu un cutit multiple lovituri concubinei si mamei sale, de 52 ani, din comuna Varasti, judetul Giurgiu, dupa care a fugit de la locul faptei.

Victimele au fost transportate la Spitalul dr.Bagdasar Arseni Bucuresti, fiind internate urmare a plagilor produse prin inteparea cu cutitul.
Suspectul, care se sustragea cercetarilor a fost prins si retinut de politisti.

Magistratii Tribunalului Giurgiu au emis pe numele lui mandat de arestare preventiva sub aspectul comiterii tentativei la infractiunea de omor deosebit de grav, acesta fiind depus in Centrul de Retinere si Arest Preventiv Giurgiu.

Ultimele articole

Angajații TESA de la Spitalul Județean de Urgență Buzău continuă acțiunile de PROTEST!

În intervalul orar cuprins între 10:00 și 12:00, protestul angajaților TESA din cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău a...

Primarul comunei Bălăceanu a semnat contractul de finanțare pentru modernizarea rețelei de apă a localității

Primarul Gică Geangoş anunță cu entuziasm că, odată cu obținerea finanțării necesare, proiectul din comuna Bălăceanu pentru modernizarea sistemului...

ANM: Zona montană a județului Buzău – sub COD PORTOCALIU de viscol

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare de importanță ridicată, de tip Cod portocaliu, pentru fenomenele meteorologice...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ