GIURGIU: Primarul Lucian Iliescu da in judecata OTV si pe Radu Popa

Cele mai citite

Gelu Brebenel
Gelu Brebenel
Giurgiuvean. Jurnalist din 1993. Am lucrat în presa scrisă, la radio Giurgiu şi Televiziunea Giurgiu, acum Valahia Tv. Membru al UZP din 1996. Coautor a două volume istorice şi autor al unui volum de interviuri.

Primarul municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu este hotarat sa cheme in instanta postul OTV si pe fostul membru al PSD- Radu Popa, cel care zilele trecute i-a adus acuzatii nefondate in cadrul unei emisiuni la postul amintit. „ Nu vreau sa amenint pe nimeni, dar nu pot lasa lucrurile asa. Acest Radu Popa- fost vicepresedinte al organizatiei judetene a PSD pana la 18 ianuarie, cand si-a dat demisia, aduce acuzatii fara sa stie despre ce este vorba. Va raspunde pentru asta”- a spus primarul de Giurgiu, exprimandu-si si regretul fata de pozitia lui Florin Condurateanu, care a lasat sa se inteleaga ca Lucian Iliescu ar fi vinovat  pentru inchiderea Combinatului Chimic Giurgiu. „ Eu nu am vreo legatura cu asta iar din spusele celor de la OTV, ca aceasta intreprindere ar fi avut 25 de mii de angajati, se deduce ca Giurgiu ar avea peste 125 mii locuitori, ceea ce este dublu, deci foarte exagerat. Este un mod gresit de a face  emisiuni tv, prin exagerari. Au spus ca sensurile  giratorii din Giurgiu au costat toate cate 500 mii de euro, cand ele nu au costat impreuna atat”a mai afirmat Lucian Iliescu, prilej cu care a dat publicitatii cheltuielile legate  de sensurile giratorii construite pentru fluidizarea circulatiei.

Cu acest prilej primarul din Giurgiu a negat afirmatiile lansate de presa electronica si preluate de Radu Popa, potrivit carora un interlop din Giurgiu ar fi primit titlul de cetatean de onoare. „ Asa ceva, o asemenea alaturare jigneste cetatenii de onoare ai municipiului, oameni cu merite deosebite care sunt unanim apreciati. Ascest Radu Popa flutura la OTV niste acte care defapt nu erau altceva decat documentatia din sedintele Consiliului local- proiecte de hotarari , etc, si afirma ca sunt acte pe care le va prezenta la DNA. Sa le prezinte unde vrea, nu am nimic cu OTV si cu emisiunile pe care le face, dar sa aduca argumente, nu vorbe. Cine minte, sa plateasca”- a mai spus Iliescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O altă victimă a sistemului medical își spune povestea… post-mortem

Ioana Săndulescu a fost medic primar medicină de laborator la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe "Sf. Spiridon". Spunem "a fost", pentru...

Alte articole din aceasta categorie