GIURGIU: Primaria si-a revizuit prioritatile

Data:

            Primarul Nicolae Barbu a organizat recent o conferinta de presa atipica- pornind chiar de la ora desfasurarii: 12 si… 15 minute, desi prin targ se zvonea ca nu este adeptul conferintelor, ci al comunicatelor. Barbu a spus ca face o buna echipa cu cei doi viceprimari (Alexandru Vladu si Liviu Popazu) pentru stabili prioritatile si a rezolva problemele municipiului, cei doi viceprimari avand putere decizionala. Primarul a mai precizat ca au fost inventariate lucrarile de igienizare la scoli si gradinite, dar si pentru lucrarile care sunt in curs de efectuare in oras, si care trebuie finalizate.

            “Foarte curand vom face receptia la sapte lucrari care s-au finalizat… Din pacate au fost si lucrari care nu s-au realizat in conformitate cu caietul de sarcini prevazut… Am luat legatura cu firmele care au executat aceste lucrari si vom face receptia lucrarilor in momentul in care vor fi respectate conditiile prevazute in proiecte. De asemenea, au fost inventariate gropile si santurile ramase neastupate dupa diferite lucrari. Daca firmele care au lucrat nu si le vor acoperi, Primaria va face acest lucru, insa plata va fi suportata de catre firmele respective. Incercam sa lucram organizat, dupa proceduri standard… Pana acum se lucra haotic, se deschideau lucrari fara sa se anunte, dupa care firmele veneau cu devize la decontare. Acum, orice lucrare se face cu programare prealabila. Se anunta aceste lucrari cu o saptamana inainte de efectuarea lor, se da unda verde, se avizeaza lucrarea si dupa ce se finalizeaza se face devizul pentru decontare. Trebuie sa stim clar ce se lucreaza, unde se lucreaza si cine lucreaza, caci altfel nu stim pe ce dam banii” – a mai declarat primarul municipiului.

Gelu Brebenel
Gelu Brebenel
Giurgiuvean. Jurnalist din 1993. Am lucrat în presa scrisă, la radio Giurgiu şi Televiziunea Giurgiu, acum Valahia Tv. Membru al UZP din 1996. Coautor a două volume istorice şi autor al unui volum de interviuri.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...