Giurgiu – PREMIERA NATIONALA: Comuna Izvoarele este luminata doar cu becuri ecologice

Cele mai citite

Comuna Izvoarele a devenit, de sambata, prima comuna din Romania in care locuitorii folosesc numai becuri ecologice, dupa ce Enel Romania a oferit 7.500 de becuri locuitorilor acestei comune, becuri care vor reduce consumul de energie electrica din locuinte si pentru iluminatul public.
Cu acest prilej, primarul localitatii, Alin Stanciu, a declarat ca alegerea comunei pentru aceasta donatie nu este intamplatoare, deoarece inca din anul 2008 iluminatul public se face numai cu becuri ecologice, fapt ce a redus consumul de nergie electrica cu aproximativ 40 la suta, fata de perioada cand se foloseau lampi clasice.
Tot sambata, cei aproximativ 5.000 de locuitori din Izvoarele au fost invitati la sediul Caminului Cultural din comuna pentru a primi noile becuri economice, cu conditia sa dea la schimb alte becuri uzate. Daca unii locuitori au fost incantati de schimbarea care le va aduce o reducere a consumului de energie electrica de pana la 60 la suta, au existat insa si altii mai neincrezatori, care au preferat sa astepte sa vada eficienta noilor becuri si au dorit sa mentina in continuare vechile becuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Madeira, perla Atlanticului

Insula Madeira, situată în mijlocul Oceanului Atlantic, se remarcă prin peisajele sale spectaculoase, istoria bogată și atmosfera relaxată. Acest...

Alte articole din aceasta categorie