„Giurgiu pe drumul dezvoltării economice”, întâlnire cu mediul de afaceri giurgiuvean

Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie Ploieşti, Primăria Municipiului Giurgiu, Centrul de Afaceri Transfrontalier Danubius şi Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România au organizat în data de 18 iunie întâlnirea „Giurgiu pe drumul dezvoltării economice – întâlnire cu mediul de afaceri giurgiuvean”.

sursa imaginii: giurgiuveanul.ro
sursa imaginii: giurgiuveanul.ro

Prima parte a întâlnirii a avutloc la sediul Ateneului „Nicolae Bălănescu”, acolo unde au fost invitaţi reprezentanţi ai mediului de afaceri local, tineri întreprinzători, dar şi giurgiuveni interesaţi să pătrundă în mediul de afaceri. Pentru toţi aceştia au fost puse la dispoziţie informaţii şi soluţii la problemele pe care le întâmpină, secretarul de stat în cadrul Ministerului pentru IMM şi Turism, Anca Ionescu,prefectul judeţului, Nina Carmen Crişu, primarul Nicolae Barbu, directorul CAT Giurgiu, Clara Mărculescu, şeful TIMMC Ploieşti, George Brezoi, dar şi Răzvan Lungu, reprezentantul PatronatuluiTinerilor Întreprinzători din România.

La această întâlnire au fost prezenţi şi subprefectul de Ruse Vesko Marinov şi directorul executiv al euroregiunii Danubius, Lili Ganceva, cei doi salutând ideea organizării unei astfel de adunări.Toţi invitaţii de la prezidiu le-au vorbit tinerilor despre posibilităţile de a demara o afacere sau de a primi ajutor din partea statului, în cazul societăţilor relativ noi pe piaţă, dar şi despre deschiderea pe care fiecare instituţie în parte o are spre a le sta la dispoziţie. În acest context, Răzvan Lungu a făcut o prezentare referitoare la posibilitatea înfiinţării la Giurgiu a unui incubator de afaceri. A doua parte a întâlnirii s-a desfăşurat în sala de şedinţe a Consiliului Local Giurgiu şi a fost dedicată oamenilor de afaceri locali, secretarul de stat, Anca Ionescu, discutând cu aceştia despre problemele pe care le întâmpină şi care şi-ar putea găsi rezolvare la ministerul pe care îl reprezintă. Acţiunea a fost catalogată drept oportună de către edilul municipiului, Nicolae Barbu, care a declarat că administraţia locală încurajează proiectul construirii la Giurgiu a unui incubator de afaceri.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
9 years ago

[…] „Giurgiu pe drumul dezvoltării economice”, întâlnire cu mediul de afaceri giurgiuvean (0) […]

trackback
9 years ago

[…] „Giurgiu pe drumul dezvoltării economice”, întâlnire cu mediul de afaceri giurgiuvean (1) […]