Giurgiu: Parfumuri contrafacute confiscate de jandarmi

Cele mai citite

Jandarmii giurgiuveni au confiscat parfumuri contrafacute
Jandarmii giurgiuveni au confiscat parfumuri contrafacute

Jandarmii care executau misiuni de mentinere a ordinii publice pe raza municipiului Giurgiu au depistat un tanar care incerca sa comercializeze mai multe flacoane cu apa de toaleta si de parfum in zona parcului Mihai Viteazul.

In urma executarii controlului preventiv al bagajelor acestuia, jandarmii au gasit 37 de flacoane cu apa de toaleta si de parfum, ce purtau marci similare unor marci inregistrate. Tanarul de 25 de ani, din judetul Ialomita, nu a putut justifica provenienta bunurilor, declarand ca le-a achizitionat dintr-un complex comercial din Bucuresti cu intentia de a le vinde in municipiul Giurgiu.

Produsele au fost ridicate de jandarmi in vederea confiscarii, iar persoanei in cauza i-au fost intocmite actele premergatoare sub aspectul savarsirii infractiunii de  „punerea in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice sau similare si care prejudiciaza titularul marcii inregistrate”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

S-a activat PLANUL ROȘU de intervenție în județul Olt, în urma unei coliziuni între un autobuz și o autoutilitară

În localitatea Recea, județul Olt, a fost declanșat PLANUL ROȘU de intervenție în urma unui grav accident rutier care...

Alte articole din aceasta categorie