GIURGIU: Nicolae Barbu a luat cu asalt Primăria

Cele mai citite

Gelu Brebenel
Gelu Brebenel
Giurgiuvean. Jurnalist din 1993. Am lucrat în presa scrisă, la radio Giurgiu şi Televiziunea Giurgiu, acum Valahia Tv. Membru al UZP din 1996. Coautor a două volume istorice şi autor al unui volum de interviuri.

Candidatul independent Nicolae Barbu şi-a depus vineri candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu, în demersul lui fiind susţinut de aproximativ cinci sute de giurgiuveni care l-au însoţit până în faţa Primăriei municipiului Giurgiu unde se află şi sediul BEM.

‘Mi-am depus candidatura fără probleme, am primit şi rezoluţia de acceptare a dosarului de candidat chiar dacă am creat unele emoţii celor de la BEM care credeau că vreau să intru în sediu cu toţi susţinătorii. M-am hotărât să candidez pentru funcţia de primar pentru că oraşul Giurgiu este şi al meu şi primul lucru pe care îl voi face ca primar va fi să creez toate condiţiile pentru atragerea investitorilor în oraşul nostru pentru ca să ni se întoarcă copiii acasă’, a declarat vineri, Nicolae Barbu.

Acesta este de părere că a venit momentul ca politicienii şi partidelele lor să facă un pas înapoi pentru că oamenii nu mai au încredere în ei şi în promisiunile lor. Acesta este şi motivul pentru care, spune el, s-a retras din PSD şi a vrut să candideze ca independent. Nicolae Barbu este un om de afaceri din Giurgiu, iar în ultimul mandat a deţinut funcţia de consilier municipal din partea PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Madeira, perla Atlanticului

Insula Madeira, situată în mijlocul Oceanului Atlantic, se remarcă prin peisajele sale spectaculoase, istoria bogată și atmosfera relaxată. Acest...

Alte articole din aceasta categorie