GIURGIU: Multi locuitori vor caldura “mai la iarna”, nu acum!

Data:

“ In municipiul Giurgiu agentul termic nu a fost livrat niciodata inainte de 1 noiembrie şi de astazi va fi prezent pentru incalzirea gradinitelor, şcolilor, a institutiilor sanitare şi a populatiei care nu are restante la plata facturilor”- a declarat marti secretarul Primariei, Petre Roşu, raspunzand astfel indirect unor acuze formulate de preşedintele organizatiaie PDL Giurgiu, Marin Anton, care a afirmat la sfarşitul saptamanii trecute ca giurgiuvenii stau in frig şi fara apa calda, lucru “inadmisibil”. ( NR- 99% dintre giurgiuveni s-au debranşat in ultimii zece ani de la reteaua de apa calda a oraşului- acum ca şi inexistenta pentru populatie!- şi au apa calda din sisteme proprii, majoritatea avand boilere electrice). Prezent la aceaşi conferinta de presa, şeful Biroului Coordonare- Control Asociatii Locatari şi Monitorizare Servicii PubliceDragomir Toaderu, a afirmat ca, la sfarşitul lui octombrie  peste 300 de scari (  din totalul de 900) erau pregatite pentru furnizarea caldurii, 120 dintre ele ( aprox. 15%) avand contorizare pe verticala. Toaderu a mai afirmat ca beneficiarii au in prezent datorii de peste 11,06 milioane lei noi, acumulate in ultimii ani şi ca familiile cu datorii nu vor primi caldura. In acelaşi timp, a precizat ca multe familii şi-au manifestat dorinta de a primi caldura mai tarziu, cand va fi foarte frig, deoarece nu au bani sa plateasca incalzirea.

Gelu Brebenel
Gelu Brebenel
Giurgiuvean. Jurnalist din 1993. Am lucrat în presa scrisă, la radio Giurgiu şi Televiziunea Giurgiu, acum Valahia Tv. Membru al UZP din 1996. Coautor a două volume istorice şi autor al unui volum de interviuri.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...