GIURGIU- Mirel Matei: invitaţie spre… meditaţie

Data:

Artistul plastic giurgiuvean Mirel George Matei se pregăteşte pentru o nouă expoziţie de pictură, a 6-a- dacă nu am încurcat cumva socotelile, ştiut fiind că Mirel, un prolific pictor local, o comite cam în fiecare an, până acum desfătându-ne în general cu peisaje.

De data aceasta, Mirel are în mânecă o surpriză… şi nu spunem mai mult, lăsând ca ceea ce trebuie admirat să fie descoperit de iubitorii de artă.

Expoziţia, la care sunt invitaţi să participe, alături de oficialităţile judeţului, prietenii şi cunoscuţii pictorului, dar în acelaşi timp toţi iubitorii de frumos,  va fi vernisată duminică, 29 mai, începând cu orele 11.00. Tablourile expuse vor fi scoase la vânzare, asta după ce panotarea va fi realizată, la Galeriile Silvia Jelescu, împreună cu un mai vechi cunoscut al artei locale şi naţionale: Tudor FILIP.

Manifestarea a fost sprijinită de Consiliul Judeţean Giurgiu, un partener stabil al multor iniţiative artistice giurgiuvene.

Gelu BREBENEL

Gelu Brebenel
Gelu Brebenel
Giurgiuvean. Jurnalist din 1993. Am lucrat în presa scrisă, la radio Giurgiu şi Televiziunea Giurgiu, acum Valahia Tv. Membru al UZP din 1996. Coautor a două volume istorice şi autor al unui volum de interviuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

La Bohème cu Opera Naţională Română din Iaşi pe operei bucureştene la Bucharest Opera Festival

Opera Națională Română Iași prezintă marți, 11 iunie, ora...

Se conturează un proiect vital pentru sănătatea publică, Centura Verde București-Ilfov

Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet, alături de...

S-a deschis Aurora Retail Park Giurgiu

Cometex, dezvoltatorul de parcuri comerciale, a inaugurat Aurora Retail...

Peste 9.000 de fermieri din Olt așteaptă ajutorul de 1.500 euro pe hectar

În județul Olt, aproape 9.300 de agricultori s-au înregistrat...