Giurgiu – Marin Anton (PDL) spune că după reorganizarea administrativă „nu va circula omul, ci ştampila“

Data:

Preşedintele organizaţiei judeţene a PDL Giurgiu, Marin Anton, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că oamenii nu ar trebui să se îngrijoreze de modificările aduse de reorganizarea teritorială a României pentru că problemele legate de taxe şi autorizaţii se vor rezolva la primării.
„Acest proiect de reorganizare administrativă a României este în continuare susţinut de PDL şi în continuare credem că e un lucru bun pentru români şi nu vor pleca giurgiuvenii de acasă la Ploieşti să îşi rezolve problemele legate de taxe şi autorizaţii pentru că acestea se vor face la primării. Nu va circula omul, ci ştampila“, a spus preşedintele organizaţiei judeţene a PDL Giurgiu, Marin Anton.
El spune că reorganizarea teritorială va fi un proces descentralizator, acesta fiind şi principalul obiectiv al acestei acţiuni.
„Este vorba de costuri reduse şi alte aspecte pozitive nicidecum de alte interpretări, iar modul cum se va face reorganizarea se va discuta în Coaliţie şi sperăm să clarificăm situaţia principial în primul rând şi apoi politic, dacă acest lucru se va face prin asumarea răspunderii sau altfel“, a completat Marin Anton.
El spune că nu ştie deocamdată dacă se vor face opt sau 16 judeţe, dar în continuare susţine reorganizarea în opt judeţe şi recunoaşte că nu ştie cum se va numi noul judeţ din care va face parte şi Giurgiu, dar spune că oamenii nu vor fi nevoiţi să îşi schimbe documentele de identitate până la expirarea acestora. (Sursa: Agerpres)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL