Giurgiu – Liderul filialei PDL spune ca noua taxa auto va crea facilitati pentru masinile electrice

Data:

Noua taxa auto reprezinta cea mai sanatoasa politica a Romaniei fata de alte state in acest domeniu si va avea facilitati pentru masinile electrice si cele hibrid, a afirmat presedintele organizatiei judetene a PDL Giurgiu, Marin Anton, vineri, intr-o conferinta de presa.
„Politica noastra de mediu cu privire la taxa de poluare auto e cea mai sanatoasa politica fata de alte state si cred ca si unele dintre acestea cum sunt Polonia sau Bulgaria isi vor revizui legislatia in domeniu pentru ca, cel putin in cazul Bulgariei, toti vin cu masini poluante si le inscriu la ei in tara. Noua taxa auto va crea facilitati masinilor electrice si celor hibrid, de aceea eu am testat deja o masina electrica si ma gandesc foarte serios sa imi achizitionez una“, a declarat Marin Anton.
El spune ca Ministerul Mediului ar trebui sa fie primul care sa isi schimbe parcul auto cu masini electrice, dar recunoaste ca aceasta ar implica costuri care nu sunt oportune in acest moment.
„O masina electrica poate fi achizitionata cu aproximativ 35.000 de uro si va dati seama ca daca as aparea cu o astfel de masina la minister as crea un eveniment de presa pentru cel putin o saptamana de zile, dar personal vreau sa imi cumpar o astfel de masina pentru ca este micuta, delicata, silentioasa si foarte rapida, iar costul alimentarii pentru 150 de kilometri este de doar sase lei“, a completat Marin Anton.
El spune ca pentru viitor in toate marile orase ale lumii se va adopta circulatia cu masini electrice si astfel va fi redusa poluarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Anunț pierdere Certificat de Inregistrare CUI 11012736 din 28.09.1998

SC RO-Bangla SRL, CUI 11012736, cu sediul in Sat...

Madama Butterfly, producție a Operei Naționale București, în cea de-a patra zi a Bucharest Opera Festival

Opera Națională București prezintă luni, 10 iunie, ora 19:00,...

Un cutremur de magnitudinea 4,1 a avut loc ieri în zona seismică Vrancea-Buzău

Miercuri, în zona seismică Vrancea-Buzău, a avut loc un...

Circulaţie rutieră pe o singură bandă timp de doi ani pe podul Giurgiu – Ruse

Circulația rutieră pe podul peste Dunăre de la Ruse...