GIURGIU: Jandarmii vor pazi lucrarile scrise la Evaluarea Nationala

Cele mai citite

Gelu Brebenel
Gelu Brebenel
Giurgiuvean. Jurnalist din 1993. Am lucrat în presa scrisă, la radio Giurgiu şi Televiziunea Giurgiu, acum Valahia Tv. Membru al UZP din 1996. Coautor a două volume istorice şi autor al unui volum de interviuri.

In perioada 20 – 27 iunie a.c. jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Giurgiu, in cooperare cu agenti de politie si politie de frontiera vor asigura masurile de ordine si siguranta publica pe timpul desfasurarii Evaluarii Nationale a elevilor de clasa a VIII-a.

Patrulele de jandarmi vor executa misiuni in zona unitatilor de invatamant unde se sustin probele scrise si la centrele de evaluare si reevaluare:

  • Colegiul National „Ion Maiorescu”; Grupul Scolar Mihailesti; Liceul teoretic „Nicolae Cartojan”; Grupul Scolar Naval „Viceamiral Ioan Balanescu”; scoala generala nr. 8; scoala generala nr. 6; scolile generale din localitatile Bolintin Vale, Mihailesti si Ghimpati.

Dupa sustinerea examenelor, patrulele mixte de ordine si siguranta publica vor asigura paza transportului lucrarilor scrise de la centrele de examinare la centrele zonale de evaluare.

In aceste misiuni sunt angrenati peste 150 jandarmi si politisti care vor tine permanent legatura cu reprezentantii institutiilor de invatamant in vederea solutionarii imediate a oricaror incindente care ar tulbura ordinea publica sau pune in pericol siguranta elevilor si a cadrelor didactice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie