Giurgiu: Ioan Daniel, numit şef al Poliţiei de Frontieră

POLITIA DE FRONTIERAComisarul şef de poliţie Daniel Ioan a câştigat concursul pentru ocuparea funcţiei de şef al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, în timp ce, tot prin concurs, comisarul şef de poliţie Mirescu Ion a ocupat funcţia de şef al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, informează Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră (IGPF) într-un comunicat remis joi.

IGPF a desfăşurat miercuri concursuri pentru ocuparea funcţiei de şef al inspectoratului teritorial pentru Poliţia de Frontieră Giurgiu şi Timişoara, dar şi pentru funcţia de director la Garda de Coastă.

Potrivit sursei citate, funcţia de director la Garda de Coastă nu a fost câştigată de niciun candidat deoarece aceştia nu au promovat examenul.

“Ofiţerii participanţi, recrutaţi din sursă internă, au susţinut în faţa comisiei de concurs o probă de selecţie, constând într-un interviu structurat pe subiecte profesionale. În urma concursului au fost declaraţi admişi următorii ofiţeri: la Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu – comisar şef de poliţie Daniel Ioan, care până în prezent a îndeplinit funcţia de şef al Sectorului Poliţiei de Frontieră Giurgiu; la Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara – comisar şef de poliţie Mirescu Ion, care până în prezent a fost împuternicit la comanda ITPF Timişoara. Având în vedere rezultatele concursului, în perioada următoare vor fi întreprinse demersurile legale pentru numirea în funcţie a ofiţerilor”, se arată în comunicat.

 

 

AGERPRES

Leave a Reply

Your email address will not be published.