Giurgiu – Emil Boc este convins ca PDL va castiga viitoarele alegeri

Data:

Presedintele democrat-liberalilor, premierul Emil Boc, a declarat marti, in timpul unei vizite pe care a efectuat-o la Giurgiu pentru prezentarea motiunii cu care candideaza la un nou mandat la sefia partidului, ca este convins ca PDL va castiga urmatoarele alegeri locale si generale si va avea resursele sa modernizeze in continuare Romania.
„Este vorba de o dezbatere interna din PDL. Vreau sa multumesc dlui presedinte al organizatiei PDL Giurgiu, Marin Anton, pentru primirea calda pe care a organizat-o astazi si sa le multumesc tuturor colegilor pentru ideile, lucrurile si opiniile pe care le-au exprimat in interiorul partidului cu privire la ceea ce trebuie sa facem in continuare. Am incredere ca PDL in urma Conventiei din luna mai va iesi mai intarit, va fi partidul care va continua guvernarea, va castiga alegerile locale, va castiga alegerile parlamentare din 2012 si impreuna cu actuala coalitie va asigura guvernarea si dupa anul 2012, iar impreuna vom finaliza procesul de modernizare a tarii si cresterea economica pe care toti romanii o asteapta. In fapt, acesta este obiectivul: ‹‹Romania dreapta, Romania puternica››. Odata ce Romania castiga, castiga si PDL. Odata ce partidul castiga, sunt convins ca avem resursele sa modernizam in continuare tara si sa dam romanilor ceea ce asteapta de atat de multa vreme dupa vremurile mai grele prin care au trecut“, a afirmat Emil Boc.
El a mai spus ca a ales judetul Giurgiu pentru a-si prezenta pentru prima oara motiunea pentru ca organizatia PDL de la Giurgiu este una dintre organizatiile care vin foarte puternic din urma si are incredere in presedintele filialei PDL Giurgiu si in Biroul Permanent Judetean.
La randul lor, liderii PDL Giurgiu si-au exprimat sustinerea pentru Emil Boc si au spus ca au incredere in motiunea prezentata de acesta.
„Azi am avut onoarea, deosebita placere, sa avem la Giurgiu lansarea motiunii ‹‹Romania dreapta, Romania puternica›› a premierului Emil Boc. Ni s-a prezentat motiunea, noi credem in aceasta motiune, foarte multi giurgiuveni s-au bucurat pentru ca putine lucruri au fost incepute la Giurgiu. Este pentru prima data cand cineva isi incepe o campanie electorala la Giurgiu. Multumim pentru acest lucru dlui presedinte Emil Boc. Ne simtim onorati si mobilizati pentru viitor, pentru o campanie electorala viitoare foarte puternica la Giurgiu“, a declarat presedintele organizatiei judetene a PDL Giurgiu, Marin Anton.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...