Giurgiu – Un plus de siguranţă – Structuri de jandarmi în localităţile Clejani, Mihăileşti şi Bolintin Vale

Cele mai citite

Începând cu data de 26 aprilie, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Giurgiu execută misiuni de ordine şi siguranţă publică în comuna Clejani, oraşele Mihăileşti şi Bolintin Vale. În cele trei localităţi au fost constitute structuri de ordine publică, jandarmii acţionând 24 de ore din 24 pentru creşterea gradului de siguranţă al cetăţenilor.

Odată cu operaţionalizarea noilor structuri, jandarmii execută misiuni de menţinere a ordinii publice în sistem integrat prin patrule mixte Jandarmerie – Poliţie în cele două oraşe din nordul judeţului, în comuna Clejani şi în localităţile arondate.

Având o prezenţă activă în mijlocul cetăţenilor, jandarmii vor organiza activităţi de prevenire a faptelor de natură contravenţională şi infracţională, vor purta discuţii cu cetăţenii pentru a identifica problemele cu care aceştia de confruntă, îi vor informa cu privire la respectarea normelor de convieţuire socială şi consecinţele ce decurg din încălcarea dispoziţiilor legale.

Totodată jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul manifestărilor cu public numeros, astfel încât acestea să se desfăşoare într-un climat de siguranţă civică şi vor interveni pentru restabilirea ordinii publice atunci când situaţia impune.

Cele trei structuri ale Jandarmeriei Giurgiu au fost înfiinţate în plan teritorial pentru creşterea gradului de siguranţă al cetăţenilor, concomitent cu menţinerea, dezvoltarea şi consolidarea climatului de securitate al comunităţii în general.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie