Giurgiu: Concurs de pescuit sportiv pentru copiii institutionalizati

Cele mai citite

Copiii institutionalizati au invatat sa pescuiasca
Copiii institutionalizati au invatat sa pescuiasca

Un numar de 30 de copii institutionalizati din cinci case de tip familial din Giurgiu au participat la acest final de saptamana la un concurs de pescuit sportiv organizat la bazinul piscicol Izvoarele 1 din judetul Giurgiu la initiativa unei asociatii sportive de pescuit din Bucuresti.

„Am vrut sa oferim copiilor care nu au parte de caldura familiei, cu ocazia diverselor sarbatori religioase, un eveniment prin care sa simta grija si atentia adultilor pentru ei si astfel i-am invitat la un concurs de pescuit punandu-le la dispozitie atat echipamentul constand in tricouri, sepci, dar si unditele, carligele, momelile si premiile„, a declarat reprezentantul asociatiei „Pescar Sportiv„ din Bucuresti, George Banciu.

Copiii cu varste cuprinse intre 6 si 14 ani au deprins tehnicile de pescuit stationar de la organizatori, dupa care au inceput concursul.

Intrecerea de pescuit a continuat si cu alte surprize, organizatorii oferindu-le si o masa in aer liber. La petrecere a sosit si un clovn, Pepo, care, dupa ce i-a antrenat in numeroase jocuri, le-a implinit dorinta de a deveni, prin face – painting, printese, fluturi, pirati, clovni sau tigri.
Toti copiii au primit diplome de participare, iar primii trei clasati care au prins cei mai multi pesti au primit si cupe, potrivit Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Polițiștii din Măgurele au reușit să destructureze o grupare infracțională specializată în furturi din societăți comerciale și din imobile aflate în construcție

Gruparea infracțională specializată în furturi din societăți comerciale și din imobile aflate în construcție, din orașul Măgurele, a fost...

Alte articole din aceasta categorie