Giurgiu – Chinezii sunt interesati de afaceri in Zona Libera

Data:

O delegatie formata din oameni de afaceri chinezi a vizitat joi judetul Giurgiu, chinezii fiind interesati de dezvoltarea afacerilor in Zona Libera Giurgiu.
„Astazi am insotit in Zona Libera Giurgiu o delegatie formata din reprezentanti ai mai multor firme din China. Acestia s-au aratat interesati de oportunitatile economice din Zona Libera, dar si din judetul Giurgiu. Consider ca vizita acestor investitori este un lucru benefic mai ales ca ei s-au aratat incantati de faptul ca avem o Zona Libera cu un potential economic mare“, a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa, prefectul judetului Giurgiu, Robert Ioan Cristoi.
Prefetul a mai precizat, conform surselor Agerpres, ca va sprijini orice investitor interesat de oportunitatile economice din judet.
De precizat ca investitorii chinezi care au vizitat Zona Libera Giurgiu vor sa dezvolte afaceri in „zona tehnologiei si a resurselor energetic“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...