Giurgiu – Ceapă şi roşii introduse ilegal în România de un cetăţean bulgar

Data:

Peste o mie de kilograme de ceapă verde şi roşii au fost confiscate de autorităţile din Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse, de la un cetăţean bulgar care încerca să le introducă în România cu un microbuz fără a deţine documente de provenienţă.
„Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu şi din cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră (IJPF) Giurgiu împreună cu comisari ai Gărzii Financiare Giurgiu au descoperit cantitatea de 1.100 de kilograme de legume pe care cetăţeanul bulgar, Z. Marinov, de 34 de ani, intenţiona să le introducă în ţară fără documente de provenienţă“, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IJPF Giurgiu, Petre Mateescu.
El spune că cetăţeanul bulgar s-a prezentat pentru a intra în România cu un microbuz, iar la controlul amănunţit al mijlocului de transport a fost depistată cantitatea de 1.100 de kilograme de ceapă şi roşii, fără documente de provenienţă, pe care dorea să le comercializeze în România.
Întreaga cantitate de legume a fost confiscată de Garda Financiară Giurgiu, iar persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu avertisment de comisarii financiari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...