Giurgiu – Autorul unui furt de la o scoala din judet a fost depistat in Grecia si extradat

Data:

Un tanar de 21 de ani din judetul Olt a fost depistat in Grecia si extradat cu sprijinul politistilor de la IGPR – Centrul de Cooperare Politieneasca Internationala, fiind predat autoritatilor din Giurgiu, care l-au arestat preventiv pentru furt calificat, acesta fiind cautat dupa ce furase calculatoare, impreuna cu alti doi tineri, de la o scoala din judetul Giurgiu.
„V. Daniel Cosmin, de 21 ani, tanarul extradat, impreuna cu B. Marian Viorel, de 31 ani, si C. Ionut, de 21 ani, toti din comuna Farcasele, judetul Olt, au sustras in vara anului trecut sapte unitati centrale PC si sapte monitoare din Scoala generala din satul Naipu, comuna Ghimpati, judetul Giurgiu, dupa ce au patruns pe timpul noptii in unitatea de invatamant“, a declarat, joi, pentru AGERPRES purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Giurgiu, Mirela Gheta.
Judecatoria Giurgiu a dispus arestarea preventiva a lui C. Ionut si B. Marian Viorel pe o perioada de 29 de zile pentru comiterea infractiunii de furt calificat. V.Daniel Cosmin s-a sustras urmaririi penale, dar a fost depistat in Grecia si extradat cu sprijinul politistilor de la IGPR – Centrul de Cooperare Politieneasca Internationala.
El a fost prezentat magistratilor Judecatoriei Giurgiu, care au confirmat mandatul de arestare preventiva pe o perioada de 29 zile si a fost introdus in Centrul de Retinere si Arest Preventiv Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Băile Siriu reintră în circuitul turistic

În mijlocul unui peisaj măreț, la poalele munților, o...

În Ilfov un bărbat a fost arestat pentru că a mutilat doi câini

Poliţiştii din judeţul Ilfov au reţinut un individ suspectat...