„Ghinion în dragoste”, noua piesă a Diannei Rotaru

„Ghinion în dragoste”, noua piesă a Diannei Rotaru

Dianna RotaruDianna Rotaru, alături de Live Artist, a lansat noul single „Ghinion in dragoste”, piesă produsă în studiourile Lanoy Production de către Karo și Radu Baisan, videoclipul fiind realizat de regizorul Octavian Kobzzon Malai.
„Doresc ca mesajul acestei piese să ajungă în inimile celor care nu au curaj să-și declare dragostea!!! Îi îndemn să facă primul pas! Recomand persoanelor care, după o experiență nefericită, au ajuns să creadă că nu au noroc în dragoste, să nu mai aștepte să fie salvați, ca în povești, de cineva care va sosi dornic și extrem de capabil să le rezolve toate problemele. Puteți face propriile planuri, să gândiți și să hotărâți singuri care sunt lucrurile pe care le doriți de la o relație și cele pe care nu le doriți!!! Există persoane care au noroc orice ar face, cărora li se întâmplă pur și simplu lucruri frumoase și care plutesc peste cele mai grele încercări ale vieții și asta pentru că ei nu cred în ghinion, la fel ca mine!!!
Am interpretat această melodie jucând rolul unei tinere îndrăgostite de colegul ei, cel care însă nu îi împărtășește același sentiment. Dacă eviți mereu să faci pasul la care te gândești, atunci nu poți da vina pe ghinion toată viața. Totodată, trebuie să fim sinceri unul cu altul și să ne spunem de la început ce așteptări avem unul de la celălalt, pentru a evita dezamăgirile din viitor. Am colaborat extraordinar cu echipa Lanoy Production și cu Florin Nedelcu, genaral-manager la Live Artist, iar rezultatul este această piesă superbă „Ghinion în dragoste“.
În încheiere, vreau să las un mesaj pentru toți cei care cred în „Ghinion în dragoste”: Fiți inteligenți în dragoste, atât timp cât nu o lăsați să treacă pe lângă voi!“, a declarat interpreta, actrița și prezentatoarea Dianna Rotaru.

Alte articole similare

  • No related posts.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments