George Scutaru (PNL): Decizia privind nominalizarea unui candidat liberal pentru presedintia CJ Buzau nu poate fi schimbata

Cele mai citite

Deputatul George Scutaru, liderul PNL Buzau, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca „decizia privind nominalizarea unui candidat liberal la alegerile de anul viitor pentru presedintia Consiliului Judetean Buzau nu poate fi schimbata“.
„In ciuda tuturor presiunilor sau promisiunilor pe care diversi lideri ai PSD Buzau le fac primarilor, reprezentantilor PSD in teritoriu, vrem ca lucrurile sa fie foarte clare. Este o decizie politica care a fost luata si care nu va mai putea fi revizuita“, a spus deputatul George Scutaru, copresedinte al USL Buzau.
Parlamentarul liberal a cerut colegilor social-democrati sa lase la o parte orgoliile.
„S-a luat o decizie si s-a pus punct. In niciun caz nu va fi virgula dupa aceasta decizie. Colegii nostri trebuie sa inteleaga ca noi suntem un partener sincer si ca dorim impreuna sa contribuim la aceasta victorie a USL-ului si sa lase la o parte orgoliile, pentru ca in niciun caz judetul Buzau nu trebuie interpretat a fi in buzunarul cuiva, al unei persoane sau al unei familii, indiferent de numele pe care-l poarta. Nu exista nici prefect pe viata si nici presedinte de CJ pe viata. Sunt functii pe care esti ales un mandat, doua, dar nu trebuie sa mergi pe ideea ca din cladirea institutiei trebuie sa iesi cu picioarele inainte“, a mai spus liderul PNL Buzau.
Presedintele organizatiei judetene a PSD Buzau, primarul Constantin Boscodeala, si actual presedinte al CJ Buzau, Victor Mocanu, refuza sa accepte nominalizarea unui reprezentant al PNL la alegerile pentru CJ de anul viitor solicitand interventia liderului PSD Victor Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img